chilli bilder

Den roliga lampan! hahahaha titta noga
 kommerntera gärna vilket par örhängen du gillar mest!


Chiili

Idag har hela familjen varit på inrednings affären chiili.Efter det åkte jag och mamma till cocos:D och vi köpte två förvaringslådor en till Lova och en till mig och maja(till våra rum) ,En klocka,en skål och en bordslampa som det ser ut som det riner ut färg ur den:)och till mig köpte jag en låda som jag har örhängen i nu. (bilder kommer)

En helt annan häst:)

Hej ni få som läser min blogg.
(förlåt för att jag inte har bloggat)
Idag har jag varit hos den bästa ponnyn i världen:) Och Felicia som rider på ponnyn som står brevid Cocos,sir Davy, även kallad för Sören eller Davy:)
Ja nu ska jag komma till saken, Felicia åkte med oss idag.
Jag fick skynda lite med att rykta(inte gilla) för att kl20:00 skulle några i stallet hoppa, och då ska man helst inte vara där. Men själva ridningen gick väldigt bra! Det var bara lite bråk dom först gångerna jag skulle fatta galop. Pernila har sagt till oss att bara tänka på att Cocos ska gå fram för då tycker han att det är rolig och blir på, och liksom aktiv:D Och att man ska sitta stadigt och inte klämma.
Och han trampar på så himla mycket då och han är en helt anann häst, det e så
roligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Och sen så gjorde jag en övning som man gör så här att i hörnen gör man en liten volt för att hästen(cocos) ska bli följsam i sidorna, och i Cocos fall att bli följsam och mjuk i höger sida.
Sen när kl var typ tio över åtta så hade dom som skulle byggt fram hinder. Och då låg det två bommar som låg på marken , och då försökte jag gå över dom, men Cocos gillar inte att gå över bommar så han gick inte över. Men när han gick efter Sören så gick han(så duktig)
Och nu sitter jag i bilen och väntar på pappa som är inne på kvantum och handlar mjölk. Vi har lämnat Felicia så hon inte behövde vänta när pappa handlade:)

BYE BYE:)


Att sova hela dagen....

Är väll inte smart om man är tvungen att sova för att gå upp kl7 nästa dag( lovet slut). Men man ska ju njuta så läge det varar:)
Ja man sov till kl 12 och går upp på övervåningen och systrarna lagar lunch:/! Själv åt jag lunch kl3. Sen efter lunchen så byte jag om till ridkläder och så tog jag såklart också stövlarna och hjälmen mm.
Och började gå mot ridskolan(Gömmargården)

Jag fick rida en ponny som heter Glimra ,ett sto. Hon va VÄLDIGT brommsig i börja men hästarna på rid skolan blir uppselta och upphätsiga när det är kallt så....
En häst som heter Ada kastade av tjej som heter Malin,(ser fram imot tårtan nästa vecka Malin)och sen skenade en anan häst, Curios kallad curre. Och en TILL anan häst, Martin som gjorde att curre skenade igen! Men då blev min häst på hugget och som många gör fel om dem blir rädda för saker eller något sånt , att dom då bromsar upp hästen. FEL!
Då ska ju man nytta av den kicken( om då inte hästen har börjart skena)
Så lektion gick väll helt okej:/

BYEBYE


Man hinner mycket på en dag:D

Min dag började med att att jag vacknade,åt frukost och ungefär en timme efter åkte jag och mamma(igen:)till den bästa ponnyn i världen!Och först rycktmys=borsta cocos.Och så skritade jag ut 50 minuter typ och på hopp banan vid stallet när jag kom tillbaka, så va det en i stallet som har en travhäst och travade runt på hoppbanan,cocos brukar bli skit skraj för vagnen men det blev han inte (imponerande)!Det va väldigt kallt.Men man överlever.:/
På vägen hem så skulle vi åka till hööks sör att köpa en Tobbe Larsson salva till ballarna,där han har skav av bootsen han har för att han inte ska ska trampa sig i hagen.Och,och jag hade ett presentkort på etthundra kronor så jag köpte en skärp sok kostade 249 kr(50% rea på det)så124kr.
När jag kom hem så gjorde jag snö,haha det är sant.För att för två år sen så önskade jag mig snö på julen och då köpte dom pulver som man blandar med vatten och då sväler det!(Hade lite mindre en halv kvar efter jul)Och sen läger man ut det.
sen hoppade jag och mina systrar på stutstmattan.
cocos när vi kom tillbaka efter när vi ridit ut :)Det snygga nya skärpet!!


Stälde mig i "snön" som jag gjorde,skönt och lite läskit!

                                Man hinner mycket på en dag:D


Home day

Hejsan svejsan alla som läser detta inlägg:).Idag gick jag upp kl 8 för jag ville åka med och träna på friskis och svettis!Det var roligt!När jag kom hen så sov jag i typ en timma(var tröt!)haha
Och när jag vaknade så hade mamma åkt till cocos,hon skulle rida ut .Det är ju skit fint väder.
Och jag sitter hema och tittar på tv:) och bloggar.
Snart ska jag mysa lite med kaninernaville är så gulligxD

Balans!

Hej:)
Idag har jag varit  hos Cocos igen.Men idag för Lova inte kunde fick JAG lektionen på Cocos för Pernila:)
Hon brukar oftast komma en gång i veckan,och Lova eftersom hon är älst och har ridit längst.
Men när hon inte kan så har jag fått:)
Och idag fick jag den. JIPPI!!Vi övade på att jag skulle ha balans i min sitts för anars bli min ridnig flamsig och då förstår inte cocos när jag försöker använda hjälperna.Men sen gick det skit bra,han va så på och vilig hela tiden:D (och glad).
Sen efter så skulle jag,maja och box grannenens ungsta tjej Fanny som e lika gamal som mig och maja,gå ut och kolla i vattent i hagen  och det var jö så klart is på.Och då hackade jag på isen med hälen och när isen gick sönder och hela föten åkte ner i vattnet!HAHA


BYEBYE


Att kämpa:D

Tja!
Idag har jag varit i stallet och ridit Cocos.Det gick väll okej.Han var motvilig att samarbeta, men som min ridlärare Pernila säger "han gör inte det för han vill bråka, det är något som tar emot".
Men man ska driva hästen framåt hela tiden inte bak för då kommer det aldrig att gå!Och för er som inte förstår det jag skrev så betyder det att hästen ska gå med bra tempo fram och inte sega.

Men i slutet gick det bra.
Just nu sitter jag och tittar på "the vocie sverige"Cocos är hungrig:Det e han alltid haha

Klart!

Så då var bakrunden och bilden klar .

tack Lova:-D

Vänta bara:D

HEJ,jag ska bara säga att rubrik bild eller va det nu heter kommer att komma så snar min storasyster Lova hjäper mig.(hon säger hela tiden att hon ska göra det snart eller typ imorgon men det har gått två dagar nu så man börjar jö tvivla lite)Men hon kommer göra det nongång säkert...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0